Websites

Wenst u een eenvoudige, comfortabel te navigeren website zonder toeters en bellen dan bent u aan het juiste adres. Hieronder enkele voorbeelden - in willekeurige volgorde - van gerealizeerde websites:

Mestdagh Wilfried

Link naar Persoonlijke site van Wilfried Mestdagh
De persoonlijke site van Wilfried Mestdagh. Hier vind u diverse informatie terug over Delphi en een aantal shareware / freeware programma's.

Expert Software

Link to Expert Software
Expert Software is in aanmaak.

Actisan

Actisan
Specialist in sanitaire installaties.

Het Kamerkoor van Schoten

Link naar Het Kamerkoor van Schoten
Het Kamerkoor van Schoten is een gemengd koor bestaande uit een dertigtal jongere en rijpere amateur zangers dat reeds sinds 1964 allerlei muziek maakt.

Saveurs du Sud

Link naar Saveurs du Sud
Saveurs du Sud is een rechtstreekse invoerder van biologische en biodynamische wijnen uit de Roussillon. Deze site gebruikt Joomla, VirtueMart en ccNewsLetter.

Familiale bemiddeling

Link naar Familiale bemiddeling, Wilfried Mestdagh
Bemiddeling is een proces waarbij een bemiddelaar de partijen helpt om hun meningsverschillen of belangentegenstellingen op te lossen. Meer hiervan kan je lezen op deze site.

Microsoft MapPoint

Link to a site dedicated to Microsoft MapPoint
Site toegewijd aan Microsoft MapPoint en een demo applicatie met broncode hoe de API kan gebruikt worden. Voor MapPoint software vragen zie ook Mapforums en Mapelves.

Body stress release, Nancy De Laet

Link naar Bodystress Release, Nancy De Laet
Body stress release is een gezondheidstechniek die het lichaam helpt om zich vrij te maken van vastgezette spierspanning. Daardoor kan het zelfhelend vermogen van het lichaam weer optimaal gaan functioneren.

Bodystress Release, Ariane Ghislain

Link naar Bodystress Release, Ariane Ghislain
Body Stress Release is een gezondheidstechniek die vastgezette spierspanningen losmaakt en het zelfhelend aspect van het lichaam herstelt zodat het weer optimaal kan functioneren.